Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Tapenāde

- Provansas virtuvei raksturīgs biezenis no kaperiem, melnajām olīvām un anšoviem olīveļļā. Var pievienot arī citas sastāvdaļas. Izm...

Ratatui

 - arī ratatujs, ratatui, ratatū, ratatuja. No franču valodas (Ratatouille).  Tradicionāls Francijas provinces dārzeņu sautēj...

Raklete

(raclette - franču) - šveiciešu siera ēdiens. Liels gabals tiek uzsildīts uz uguns vai grila. Izkusušo masu liek uz si...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 26. aprīlis 16:37
Vārda dienas svin Alīna, Sandris, Rūsiņš

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb