Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Jūras veltes

 - visi ēdamie jūras dzīvnieki, izņemot zivis, piem., omāri, garneles, austeres, mīdijas, jūraseži, tinteszivis, jūraszvaigznes....

Romšteks

(rumpsteak - angļu) 1. Liellopa mugurdaļas filejas gabals; 2. Cepta liellopu filejas šķēle. ...

Balotīne

 - franču kulinārijas tehnika vistas, laša, pīle u.c. gaļu pagatavošanai, kas tulkojumā nozīmē - sainītis, pauniņa. ...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 16. aprīlis 09:52
Vārda dienas svin Mintauts, Alfs, Bernadeta

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb