Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Millefeuille

(franču) - nepoleons (kūka). ...

Virtuļi

- nelieli taukos vārīti konditorejas izstrādājumi, tos bieži pilda ar ievārījumu vai augļiem. ...

Marengo

- vistas, teļa vai cūkas gaļas sautējums, gatavots no tomātiem, šampinjoniem, ķiplokiem, vīna u.c. sastāvdaļām. ...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 20. aprīlis 13:56
Vārda dienas svin Mirta, Ziedīte

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb