Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Baltā pamatmērce

(sauce Bechamel - franču) - bieza baltā mērce; galvenās sastāvdaļas: kviešu milti, piens, sviests vai margarīns, sāls, baltie pipari....

Demi-glace

(franču) - koncentrēts, nokāsts buljons, izmanto brūnās mērces pagatavošanai....

Enčiladas

(enchiladas - spāņu) - krāsnī cepti, pildīti kukurūzas plāceņi....

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 29. aprīlis 16:31
Vārda dienas svin Vilnis, Raimonds, Laine

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb