Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Nūdeles

(vermicelles - franču) - tievi makaroni, populāra piedeva zupām. ...

Šalotes

- sīpolu šķirne ar bagātīgu, maigam ķiplokam raksturīgu garšu. Klasiski tiek izmantoti franču virtuvē. Šalotes sīpolu ...

Taljatelle(tagliatelle)

- pastas veids, kas radies Itālijā. Tās ir garas makaronu sloksnītes, kas tiek izmantotas visdažādākā veida makaronu ēdienos, īpaši a...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 19. aprīlis 09:31
Vārda dienas svin Vēsma, Fanija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb