Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Pekorīno(pecorino)

- sāļš un ciets siers, kas tiek gatavots no aitas piena....

Dolmas

– ēdiens, kas pazīstams daudzās vidējo austrumu zemēs, pielīdzināms mums pazīstamajiem kāpostu tīteņiem, taču gaļa (piemēram, jēra ga...

Budas roka

- tas ir viens no senākajiem citrusaugļiem pasaulē. Budas roka ir dzeltena, tā veidota no vairākam pirksta lieluma daļām – tāpēc arī ...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 19. aprīlis 01:01
Vārda dienas svin Vēsma, Fanija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb