Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Baziliks

 - aromātisks viengadīgs garšaugs ar svaigi pikantu garšu. Var izmantot svaigu vai žāvētu pie tomātiem un vairuma tomātu ...

Rizoto(risotto)

Risotto ir Itālijai raksturīgs rīsu pagatavošanas veids. To gatavojot, jāpanāk, ka rīsi pakāpeniski uzsūc tik daudz verdoša bu...

Ristreto(ristretto)

- īpaši stipra kafija ar spēcīgu garšu....

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 29. marts 10:27
Vārda dienas svin Aldonis, Agija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb