Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Gastrosofs

 - gudrs gardēdis, kas ļauj smadzenēm vadīt garšas izjūtas....

Fondī

(fondue - franču) - šveiciešu ēdiens, gatavots no kausēta siera, baltvīna un garšvielām....

Njoki(gnocco)

(itāļu) - kartupeļu, kukurūzas miltu vai mannas putraimu klimpas vai ķiļķeni. Tiek servēti kā piedeva vai kā patstāvīgs ēdiens, kas apbrūnin...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 30. aprīlis 21:19
Vārda dienas svin Lilija, Liāna

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb