Jaunumi

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or ...
Kategorija: Jaunumi, pievienota 2024. gada 22. marts 10:00

Pavāru leksika

Jasmīnu rīsi

 - aromātisks gargraudu rīsu paveids ar daudz niansētāku garšu kā basmati rīsiem. Ieteicams vārīt apmēram 10 minūtes, nepievien...

Zahera torte

 - nosaukta autriešu gastronoma Franca Zahera (1816.-1907.) vārdā ...

Scones

(angļu)  - kviešu, miežu plāceņi, pasniedz tikko ceptus ar sviestu pie kafijas, tējas vai zupas. ...

Pasaulē

Agrās sēnes – gailenes

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu aci viegli saskatāmu sugu ir v...

Pavāri dalās ar dīvainiem ēdienu pasūtījumiem un sūdzībām.

Portāls finedininglovers.com ir apkopojis dīvainākos un muļķīgākos ēdienu pasūtījumus, ar ko &scaron...

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā! Foto

Seko mums

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 30. aprīlis 19:17
Vārda dienas svin Lilija, Liāna

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb