JaunumiUzsākta HoReCa profesionāļu pieredzes programma “Lend to Learn”

Uzsākta HoReCa profesionāļu pieredzes programma “Lend to Learn”

Lai iepazīstinātu ar kulinārijas tehnoloģiju inovācijām un veicinātu to izmantošanu HoReCa nozarē, Latvijas vadošais restorānu aprīkojuma tirgotājs, riekstu un žāvēto augļu importētājs Gemoss SIA organizē profesionāļu pieredzes programmu Lend to Learn.
 
Tās ietvaros atlasītajiem nozarē strādājošajiem profesionāļiem nedēļas garumā būs iespēja izmantot speciāli kulinārijai radītas jaunākās tehnoloģijas un dalīties pieredzē, atbildot uz jautājumu – vai modernās tehnoloģijas var uzlabot darbu virtuvē?

Četriem HoReCa nozares uzņēmumiem, to šefpavāra vadībā, katram nedēļas garumā tiks izsniegtas lietošānā 4 iekārtas – dūmotājs Smoking Gun Pro, indukcijas plīts The Control Freak, cirkulators Sous Vide Pro Chef un saldēšanas virsma Anti – Griddle no novatorisko kulinārijas iekārtu līdera Sage | Polyscience. Pavāriem tās būs jāizzina, ar tām jāeksperimentē un jāatklāj to potenciāls, pielietojot ikdienas darbam virtuvē.

Papildus pieredzes gūšanai darbā ar modernajām tehnoloģijām, pavāriem būs jāveido konspektipar tēmu jautājumiem, ar kuriem būs jādalās ar citiem nozares profesionāļiem pieredzes programmas noslēgumā.

Pieredzes programmas noslēgums norisināsies divās daļās – teorētiskāun praktiskā. Teorētiskājā daļā visiem dalībniekiem būs jārod atbildes uz jautājumiem, kā bagātināt ēdiena garšas nianses ar tehnoloģiju inovācijām; vai tehnoloģijas virtuvē var aizstāt cilvēkresursus; vai iespējams samazināt izmaksas ēdiena gatavošanas procesā ar tehnoloģiju palīdzību. Savukārt, praktiskājā – ar iepriekš izlozētu iekārtu no četrām izmantotajām, būs jāpagatavo viens no ēdieniem četru kārtu maltītei. Kopējos rezultātus vērtēs pieaicinātie nozares profesionāļi un visveiksmīgākais dalībnieks iegūs balvu no zīmola Sage | Polyscience.

“Šobrīd pasaulē pieaug moderno tehnoloģiju izmantošana arī virtuvēs. Inovatīvi ražotāji rada iekārtas, kuras ne tikai atvieglo darba organizāciju, bet dod iespēju nodrošināt nemainīgu kvalitāti, kā arī veidot daudzveidīgu, oriģinālu ēdienkarti. Lai rosinātu moderno tehnoloģiju ienākšanu  virtuvē, veidojam pieredzes programmu, kura palīdzēs iepazīt, izprast, pārbaudīt  šīs iekārtas praktiskā darbībā. Kā arī būtiska šī pasākuma sadaļa ir dalīšanās savās atziņās un pieredzē, lai veidotu draudzīgu, savstarpēji atbalstošu pavāru kustību,” atklāj Gemoss vadītāja Ieva Treija.

 

Programmas nolikums šeit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Par uzņēmumu Gemoss
Uzņēmums Gemoss dibināts 1993.gadā. No maza ģimenes uzņēmuma ar diviem darbiniekiem 25 gadu laikā tas kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem ar vairāk nekā 180 darbiniekiem. Gemoss darbības joma ir maizes un konditorejas izejvielu tirdzniecība, bāru un restorānu aprīkojuma tirdzniecība, mājsaimniecības preču vairumtirdzniecība, riekstu un žāvētu augļu imports, kā arī trauku un pasākumu inventāra noma. Viens no populārākajiem uzņēmuma zīmoliem ir produktu līnija Zelta Rieksts, kā arī jaunākais, pašu radītais produkts Just Nature un Cake&Bake’. Gemoss veiksmes pamatā ir profesionāli izveidots produkcijas klāsts, lielisks darbinieku kolektīvs un ilgstoša sadarbība ar klientiem.
Inguss Reizenbergs
Tālr.: 67702777; 26796444

www.gemoss.lv

Mūsu draugi

Kalendārs

Ir 2024. gada 19. aprīlis 17:39
Vārda dienas svin Vēsma, Fanija

Partneri

Atrodi mūs Facebook

tw fb